Social

#atentat #bagdad #morti #raniti #explozie

16 morti si 27 de raniti in doua atentate produse la Bagdad

Cel putin 16 persoane si-au pierdut viata si alte 27 au fost ranite in doua atentate produse luni dimineata, la Bagdad, a anuntat politia.

La ora 7.45, un dispozitiv explozibil de mare putere a explodat la trecerea unui autocar cu angajati ai Ministerului Comertului, intr-un cartier din estul capitalei irakiene, provocand moartea a 11 persoane si ranirea a altor cinci, majoritatea femei, a anuntat politia citata de AFP. Printre victime se numara si o fetita de 10 ani.

Dupa mai putin de o ora, cinci persoane si-au pierdut viata si alte 12 au fost ranite intr-un atentat sinucigas comis la una dintre intrarile din Zona Verde, foarte protejata, situata in centrul Bagdadului, potrivit aceleiasi surse.

O femeie, care si-a ascuns o bomba sub haine, s-a aruncat in aer in afara Zonei Verzi, in apropiere de una dintre intrarile principale, la o ora cand numerosi angajati se grabeau sa ajunga la munca in administratiile irakiene si in ambasadele straine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea