Social

#bunavointa #psychologies #ziua bunavointei

13 noiembrie, Ziua Bunavointei decretata de Psychologies

Revista Psychologies a decretat ziua de 13 Noiembrie drept Ziua Bunavointei . Aceasta zi este un eveniment sarbatorit la scara mondiala de catre toate cele 11 editii internationale ale revistei: Franta, Marea Britanie, Belgia, Italia, Spania, Africa de Sud, Mexic, Rusia, Grecia si China.

Este o zi dedicata tolerantei, rabdarii, atentiei fata de ceilalti, intelegerii si increderii. Ne propunem sa educam cu aceasta ocazie publicul in spiritul acestor valori pe care prea adesea le uitam in cursa zilnica si stresanta pentru supravietuire .

Pentru aceasta zi cititorii sunt invitati sa trimita eseuri si povestiri ale faptelor bune proprii sau ale altora spre a fi publicate pe site-ul www.psychologies.ro.

Dosarul din revista Psychologies de luna noiembrie este dedicat in intregime temei bunavointei: ce inseamna, ce beneficii aduce sanatatii, cat este de utila celorlalti. TESTUL de personalitate din acest dosar te invita sa descoperi daca esti cu adevarat gentil.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea