Social

#funerarii #Regina Ana #trafic restrictionat #circulatie bucuresti #bucuresti

13 august, zi de doliu national! Circulatie restrictionata in Bucuresti pentru funeraliile Reginei Ana

Ziua de 13 august a fost decretata zi de doliu national. In aceasta zi, in care are loc inmormantarea Reginei Ana, traficul va fi restrictionat in Capitala pentru mai multe ore.

Astfel, traficul va fi restrictionat intre orele 00:00 si 08:00, pe Calea Victoriei intre Strada C.A. Rosetti si Aleea Kretzulescu, pe Strada Dem. I. Dobrescu, precum si pe strazile care acced in acestea.

De asemenea, intre orele 08:00 si 14:00, circulatia rutiera va fi restrictionata pe Calea Victoriei, intre Piata Victoriei si Strada Ion Campineanu, precum si pe strazile care acced in acest tronson, gradual in functie de numarul participantior la funeralii.

incepand cu orele 11:30, circulatia rutiera va fi restrictionata pe sensul de deplasare a cortegiului funerar: Strada Dem. I. Dobrescu – Bulevardul Gheorghe Magheru – Bulevardul Lascar Catargiu – Piata Victoriei – Bulevardul Aviatorilor – Piata Charles de Gaulle – Bulevardul Maresal Constantin Prezan – Arcul de Triumf – Bulevardul Alexandru Constantinescu – Bulevardul Ion Mihalache – Calea Grivitei – soseaua Chitila – DN 7.

Si traficul pietonal va fi restrictionat sambata incepand cu orele 00:00 pe trotuarul aferent Muzeului National de Arta a Romaniei de pe Strada stirbei Voda si Calea Victoriei, pana in dreptul Bisericii Kretzulescu.

Slujba de inmormantare a Reginei Ana va avea loc la ora 15:00, in Pronaosul Noii Catedrale de la Curtea de Arges.

Potrivit legii nr. 75/1994, romanii au o serie de obligatii pe care trebuie sa le respecte, in zilele de doliu national. In zilele de doliu national, drapelul tarii sa fie arborat in berna pe edificiile si in sediile autoritatilor si institutiilor publice, la sediul partidelor politice, al sindicatelor, al institutiilor de invatamint si cultura, la punctele pentru trecerea frontierei, precum si la aeroporturile cu trafic international si ca pavilion pentru navele de orice fel si alte ambarcatiuni ce navigheaza sub pavilion.

In plus, toate manifestarile culturale, artistice si sportive programate pentru azi vor fi amanate. De asemenea toate posturile de radio si televiziune, indiferent de forma de proprietate, vor trebui sa isi adapteze programele in conformitate cu sobrietatea impusa de o astfel de zi, potrivit ziaresireviste.ro.

Sursa foto: romaniatv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea