Social

# elevi infectati #coronavirus #elevi

11 elevi depistati cu Covid! Toti invata la Colegiul National Militar de la Breaza

11 elevi care invata la Colegiului National Militar „Dimitrie Cantemir”, din Breaza, au fost confirmati pozitiv cu Covid-19. Pentru alti patru elevi rezultatele testelor sunt incerte.

Elevii au fost testati duminica, 7 februarie, cand s-au intors la unitatea de invatamant pentru a incepe cursurile. Rezultatele au venit luni seara.

Cei 11 elevi, dar si cei ale caror teste sunt neconcludente, au fost scosi din colectivitate. Din fericire toti sunt asimptomatici iar starea lor de sanatate este una buna. 

Elevii confirmati pozitiv au fost plasati in izolatorul cabinetului medical. Este vorba despre cinci elevi din clasa a IX-a, un elev din clasa a X-a, trei elevi din clasa a XI-a si doi elevi din clasa a XII-a.

„Activitatea de invatamant continua on-line, cu elevii in spatiile de cazare si profesorii in salile de clasa, prin intermediul platformei educationale a MApN”, a precizat Gratiela Mihaescu, purtatorul de cuvant al Colegiului National Militar „Dimitrie Cantemir” Breaza, care a mentionat ca unitatea de invatamant dispune de tehnologii de invatamant de ultima generatie, potrivit realitatea.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea