Social

# relaxare 1 iunie # masuri de relaxare #1 iunie

1 iunie vine cu noi masuri de relaxare! Ce vor putea face romanii dua aceasta data

Ziua de 1 iunie vine, pentru romani, cu noi masuri de relaxare. Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat ca incepand cu aceasta data vor fi ridicate noi restrictii.

 

Premierul a declarat ca pregateste actele alaturi de colegii sai pentru a doua relaxare. Presiunile imense vin acum din partea antreprenorilor, dar si a celor care inca nu pot sa se intoarca la munca precum cantaretii, actorii, dansatorii sau oamenii de televiziune si nu numai. Amintim ca Orban vorbea in urma cu o saptamana despre redeschiderea teraselor si a evenimentelor in aer liber. Cu toate astea, nu sunt date exacte despre cand se va intampla asta pentru ca se astepata scaderea numarului de bolnavi de pe teritoriul Romaniei, scrie playtech.ro.

Premierul a precizat insa ca noile masuri de relaxare vor fi luate daca numarul cazurilor de infectare cu noul coronavirus va scadea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea