Social

1,7 milioane de euro pe Ranko Despotovic

E oficial! Rapid l-a transferat pe sarbul Ranko Despotovic la Real pentru 1, euro , cu 600.000 mai mult decat a costat in iarna atacantul adus de la Vojvodina Novi Sad . Jucatorul a semnat un contract pe trei ani cu echipa antrenata de Javier Clemente si va castiga 700.000 de euro pe sezon!

Iarna trecuta, George Copos si-a asumat personal aducerea lui Despotovic la Rapid. "L-am gasit dupa o noapte de cautari pe Internet", a spus atunci Copos despre atacantul promovat in nationala Serbiei de Javier Clemente.

Jucatorul care a costat 1.100.000 de euro nu a fost pe placul lui Rednic, si a prins doar opt meciuri in tricoul alb-visiniu. Marian Rada i-a dat lui Despotovic sansa de a fi titular, iar sarbul nu a dezamagit: a inscris de patru ori in finalul sezonului si a ramas in memoria suporterilor prin hat-trick-ul reusit in ultima etapa la Vaslui.

Clemente si l-a dorit pe atacantul sarb la Murcia , club care si-a promovarea in Primera Division si a achitat 1,7 milioane de euro pentru serviciile lui Despotovic!

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea