Showbiz

#victoria beckham #insarcinata #vogue

Victoria Beckham, goala si insarcinata pe coperta Vogue?

victoria Beckham vrea sa pozeze goala si insarcinata pentru editia americana a revistei de moda Vogue .

Potrivit revistei Star, sotia lui David Beckham vrea un pictorial deosebit, in care sa-si expuna abdomenul pe coperta prestigioasei reviste de moda.

"Victoria va face ceva complet unic. Ideea nu se potriveste prea bine cu conceptul Vogue, dar echipa ce o va fotografiea o va transforma in moda. Anna (Wintour, editoarea Vogue, n.r.) e incatata de idee. Probabil ca numarul cu ea se va vinde foarte bine. Victoria este unul dintre cele mai mari nume din moda", a explicat o scursa apropiata, citata de Femalefirst.co.uk.

Daca pictorialul va deveni realitate, Victoria Beckam va calca pe urmele lui Demi Moore, care a fost prima vedeta ce a pozat goala si insarcinata, pe coperta Vanity Fair, in 1991.

"Victoria va vrea sa se asigure ca e cea mai sexy femeie insarcinata care a aparut vreodata pe coperta unei reviste. Nu vrea ca David sa se implice. E proiectul ei si vrea ca toata atentia sa-i revina ei", a mai spus sursa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea