Showbiz

#parfum #jennifer aniston

Parfumul lui Jennifer Aniston nu se vinde bine

Jennifer Aniston nu are noroc nici in afaceri. "The Debut", parfumul actritei, nu se vinde bine, deoarece nu a fost promovat suficient.

Vanzarile de parfumuri , mai mari in perioada Sarbatorilor, au ocolit primul parfum lansat de Jennifer Aniston, "The Debut".

Motivul pentru care fanii actritei nu se inghesuie sa-l cumpere este faptul ca Jennifer a promovat parfumul doar in magazinul Harrods , din Londra.

“Jen a ales parfumul. Dar in afara de lansarea de la Harrods, nu l-a promovat cu nimic", a explicat o sursa citata de revista Now.

“Nimeni nu a stiut unde sa-l gaseasca si lumea si-a pierdut interesul. Producatorii vor fi cu siguranta dezamagiti . Nu isi dau seama de ce nimeni nu vrea sa miroasa ca Jennifer", a mai spus sursa.

Problema ar fi chiar imaginea actritei. Cercetarile de marketing au aratat ca cei mai multi oameni cred ca Jennifer Aniston miroase "natural si curat". Cei mai multi cumparatori de parfumuri nu cauta insa asta, ci o aroma mai sofisticata .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea