Showbiz

#michael douglas #cancer #catherine-zeta jones

Michael Douglas a invins cancerul

Michael Douglas a declarat ca a invins boala, dupa ce tumoarea din gat a raspuns la tratament potrivit prognosticului cel mai optimist al medicilor.

Actorul a primit diagnosticul in urma cu sase luni. Michael Douglas a urmat tratamentul prescris, chimioterapie si radioterapie , iar tumoarea a disparut .

"Ma simt bine, usurat. Tumoarea a disparut. Dar va trebui sa fac in continuare analize amanuntite in fiecare luna. Oricum, disparitia tumorii este un semn foarte bun pentru acest tip de si, din cate stiu eu, l-am invins", a declarat actorul, citat de Femalefirst.co.uk.

Actorul a inceput si sa ia in greutate dupa lupta cu boala. In ultimele luni, Michael Douglas a slabit aproape 15 kg, dar dupa ce a invins boala, actorul s-a ingrasat cu peste 5 kg.

Recuperarea lui Douglas a fost inlesnita de sprijinul sotiei, Catherine Zeta-Jones, si al copiilor sai: Dylan (10 ani) su Carys (7 ani).

"Toata afectiunea familiei, prietenilor si fanilor, m-a atins mai mult decat credeam ca poate fi posibil. Acum apreciez mai mult valoarea prietenilor si a familiei", a mai spus Michael Douglas.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea