Showbiz

#dance #dan balan #o-zone #premiu #maestru in arta #presedinte #republica moldova

Mai bine mai tarziu decat niciodata: Dan Balan, premiat de presedintele Moldovei!

Dan Balan , fostul membru al trupei O-Zone, are parte de recunoastere in tara sa natala. Lui Dan Balan i s-a inmanat titlul de “ Maestru in Arta ” de catre Mihai Ghimpu, presedintele interimar al Republicii Moldova, informeaza jurnal.md.

Distinctia a fost inmanata miercuri seara, in cadrul unui concert sustinut de artist la Palatul National din Chisinau. 

Mihai Ghimpu recunoaste ca acest titlul a venit destul de tarziu: „Sa bucuri sute de milioane de oameni din intreaga Europa, din Statele Unite ale Americii, sa te cunoasca intreaga lume, sa ridici Republica Moldova in slavi si puterea sa fie surda este un mare pacat. Cred ca am intarziat si noi in acordarea acestei distinctii, dar mai bine mai tarziu decat niciodata”.

Dan Balan a primit titlul de “Maestru in Arta” pentru “succesele inregistrate in activitatea de creatie, pentru contributia la propagarea artei muzicale si pentru inalta maiestrie interpretativa.” 

Dan Balan este cel care a infiintat O-zone, trupa care a cucerit Europa cu hit-urile " Dragostea din Tei " si "Despre tine". In 2004 cantaretul a dizolvat trupa, fiecare dintre membri ei mergand pe cont propriu . In prezent, Dan Balan activeaza sub psedonimul Crazy Loop, urcand in clasamente cu melodii precum "Crazy Loop (Mm Ma Ma)" sau "Johanna (Shut Up!)".

Urmareste mai jos videoclipul melodiei “ Chica Bomb ”, cel mai nou single semnat Dan Balan:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea