Showbiz

#leonardo dicaprio #iudaism #iubita #bar rafaeli

Leonardo DiCaprio se converteste la iudaism de dragul iubitei sale

Actorul Leonardo DiCaprio pare decis sa treaca la iudaism , pentru a putea sa se casatoreasca cu iubita sa,  israelianca Bar Rafaeli , potrivit  showbizspy.com.

DiCaprio a facut deja o serie de vizite secrete in Israel pentru a invata cateva dintre obiceiurile religiei iudaice.

Interesul brusc pe care Leo il manifesta fata de Israel si fata de religia iudaica este cel mai clar semn ca intentioneaza sa se insoare cu Bar. In ultima vreme, de fiecare data cand a mers in Israel, a stat cu Bar intr-un hotel din Tel Aviv timp de cinci zile pentru a-i evita pe paparazzi. Acum vrea sa se converteasca pentru ea", o sursa apropiata actorului.

Leonardo DiCaprio a devenit iubitul modelului Bar Rafaeli in noiembrie 2005, la o petrecere data in Las Vegas in cinstea membrilor trupei U2.

Relatia celor doi nu a fost privit cu ochi buni in Israel. De altfel, o organizatie nationalista israeliana i-a trimis lui Rafaeli o scrisoare prin care o ruga sa nu se marite cu o persoana straina de cultura si obiceiurile evreiesti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea