Showbiz

#lady gaga #luc carl #logodna

Lady Gaga s-a logodit cu iubitul ei, Luc Carl

Lady Gaga si iubitul ei, Luc Carl , au participat la o ceremonie "spirituala" in Creta, pentru a-si demonstra atasamentul reciproc.

Cantareata si iubitul ei si-au declarat dragostea in cadrul unei ceremonii nocturne saptamana trecuta, potrivit revistei Grazia.

Lady Gaga si Luc Carl au citit juraminte scrise chiar de ei in ceremonia ce a avut loc sub lumina lunii in insula din arhipelagul grecesc.

"A fost primul lor pas spre casatorie. Au facut schimb de inele in cadrul unei ceremonii spirituale si apoi au luat cina impreuna la un restaurant mic", a declarat o sursa apropiata artistei.

Se pare ca motivul pentru care cei doi indragostiti nu se grabesc cu nunta este faptul ca isi doresc o nunta fastuoasa in stil italienesc, pe care nu au timp sa o organizeze prea curand.

Luc Carl si Lady Gaga s-au apropiat si mai mult dupa moartea bunicului artisei, Joseph Germanotta.

"De la moartea bunicului ei, Luc a fost permanent alaturi de ea si ea si-a dat seama ca viata e scurta. Spune ca el e "alesul" si ca nu mai vrea sa-l piarda", a completat sursa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea