Showbiz

#george clooney #malarie #sudan

George Clooney s-a imbolnavit de malarie

Actorul american George Clooney a povestit in timpul unui emisiuni de la postul TV CNN ca s-a imbolnavit de malarie in timpul sederii sale in Sudan.

Din fericire, actorul s-a vindecat de aceasta boala, dupa de a urmat un tratament. "George s-a vindecat complet de malarie, pe care a contractat-o in prima saptamana din ianuarie, atunci cand a fost in Sudan", a declarat purtatorul de cuvant al lui Clooney.

"Cazul meu arata cum, datorita unei tratament adecvat, cea mai letala afectiune din Africa, s-a transformat intr-un chin de 10 zile in loc de o condamnare la moarte ", a spus Clooney.

George Clooney s-a deplasat de mai multe ori in Sudan, in calitate de mesager al pacii si ambasador al bunavointei. Sprijinit de Natiunilor Unite si Google,  actorul incearca sa previna izbucnirea unui razboi civil in aceasta tara.

In timpul unei deplasari in Sudan, George Clooney a fost scuipat de o localnica, gest care are pentru sudanezi o conotatie pozitiva.

 “Am fost binecuvantat! Femeia care m-a scuipat este bunica unui prieten de-al nostru si locuieste intr-o cocioaba, si asa se face la ei. Mi-a scuipat in palme si apoi m-a tras si m-a scuipat si pe cap. Nu am mai fost niciodata binecuvantat in felul acesta, dar e bine sa fii binecunvatat. M-am simtit bine”, a povestit amuzat actorul.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea