Showbiz

#george clooney #elisabetta canalis #casatorie

George Clooney, obligat sa se casatoreasca?

George Clooney si elisabetta canalis s-ar putea casatori in curand, dupa o relatie de doi ani.

Fotomodelul din Italia l-a dus pe actor in Sardinia , pentru a-i cunoaste parintii, semn ca in curand s-ar putea auzi clopote de nunta pentru cei doi.

In timpul vizitei, tatal Elisabettei i-ar fi pus in vedere actorului ca ar fi timpul sa o ceara in casatorie.

"George a incercat sa evite sa vorbeasca despre viitorul lui alaturi de Eli. Canalis Senior i-a spus insa iubitului fiicei lui ca, daca el nu e interesat sa puna o verigheta pe degetul Elisabettei, sa nu mai continue relatia cu ea, pentru a-i da fetei sansa de a gasi alt barbat dispus sa-si intemeieze o familie impreuna cu Eli", a declarat o sursa apropiata, citat de OK Magazine.

Clooney este unul dintre cei mai doriti burlaci de la Hollywood si multe femei frumoase au fost convinse ca vor reusi sa il transforme intr-un familist. Elisabetta Canalis i-a cucerit actorului inima in 2009.

George Clooney a fost casatorit actrita Talia Balsam intre anii 1989-1993. Dupa divort, actorul a jurat ca nu se va mai insura niciodata.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea