Showbiz

#rock #concert #romania #zz top #barbi #legs #sharp dressed man #20 octombrie 2009 #bucuresti

ZZ Top concerteaza pentru prima data in Romania

Trupa americana ZZ Top va concerta la Bucuresti pe data de 20 octombrie, se arata intr-un comunicat de presa remis de organizatorii evenimentului. Concertul de la Bucuresti reprezinta o premiera absoluta pentru Romania si face parte din turneul "Double Down Live" 2009.

Dupa un turneu exploziv alaturi de Aerosmith in vara lui 2009, ZZ Top se pregatesc sa cucereasca Romania in octombrie cu sound-ul lor incofundabil, in cadrul ZZ Top European Tour 2009. Turneul ZZ Top trece prin Cehia, Germania, Danemarca, Norvegia, Suedia, Marea Britanie si Belgia.

Legendarii muzicieni promit un show de exceptie in Bucuresti, in binecunoscutul lor stil texan: nu vor lipsi celebrele lor barbi, palariile de cowboy, riff-urile de chitara si hit-urile care i-au consacrat. Locatia evenimentului si detalii despre bilete vor fi comunicate in cel mai scurt timp.

Infiintata in Houston, Texas, in 1970, ZZ Top este una dintre putinele trupe rock care si-au pastrat componenta originala, pe tot cuprinsul celor 40 de ani de cariera. Cei trei rockeri texani, Billy Gibbons, Dusty Hill si Frank Beard, sunt cunoscuti atat pentru stilul inconfundabil de blues-rock pe care il canta, cat si pentru imaginea lor originala.

De-a lungul anilor, succesul ZZ Top a fost asigurat de prestatiile live de cea mai inalta calitate si turnee cu incasari record . “ Acea micuta trupa din Texas”, cum s-au autointitulat rockerii, este responsabila pentru mega-hituri precum "Gimme All Your Lovin’", "Rough Boy", "Give It Up", " Sharp Dressed Man " sau " Legs ".
 
ZZ Top - "Legs"


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea