Showbiz

Zoli (Sistem) isi ia adio de la burlacie

Liderul trupei Sistem isi pune pirostriile. Ca atare, Zoli Toth numara pe degete zilele de burlacie care i-au mai ramas. Marele eveniment va avea loc pe 25 aprilie, potrivit ziarului "Libertatea".

Momentan, Zoli si iubita sa, Ioana, vor face doar cununia civila , care va fi oficializata de primarul sectorului 4, Cristian Popescu „Piedone”. Nunta propriu-zisa va fi programata anul viitor, dupa ce va naste Ioana, insarcinata in luna a-6-a.

Pe 9 martie 2009, ca o recunostoare a activitatii sale sustinute pe plan ecologic, Zoli Toth a fost numit Ambasador Earth Hour in Romania. In noua sa functie, Zoli a convins mai multe vedete din showbiz-ul autohton sa-si uneasca fortele si sa sustina cauza " Ora Pamantului ".

De altfel, pe 28 aprilie, in cadrul aceleiasi initiative, trupa Sistem a sustinut un concert unplugged, fara boxe, cabluri sau reflectoare in Piata Constitutiei din Capitala.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea