Showbiz

#forest whitaker #renee zellweger #oscar #my own love song #olivier dahan

Zellweger si Whitaker - impreuna in My Own Love Song

Actorii Forest Whitaker si Renee Zellweger , ambii castigatori a cate un premiu Oscar, vor fi protagonistii noii pelicule a regizorului Olivier Dahan , my own love song, potrivit Variety.

Producatorul filmului va fi Alain Goldman, cu care Oliver Dahan a lucrat si pentru La Vie En Rose. Goldman a produs de asemenea si noul film care il are ca protagonist pe Vin Diesel - Babylon A.D.

Filmul urmareste drama unei foste cantarete, aflata intr-un scaun cu rotile, care porneste intr-o calatorie spre Memphis alaturi de prietenul ei. Avand in vedere ca ambele personaje au suferit cate o tragedie in viata, nu le mai ramane decat sa isi ofere suportul unul altuia.

Forest Whitaker a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor in 2007, pentru rolul din Ultimul rege al Scotiei, iar Renee Zellweger a luat Oscarul pentru Cea mai buna actrita intr-un rol secundar, pentru interpretarea din Cold Mountain.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Cold Mountain, cu Renee Zellweger si Nicole Kidman

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea