Showbiz

#rock #alte-genuri #etno #concert #zdob si zdub #emir kusturica #no smoking orchestra #10 decembrie 2008 #sala palatului

Zdob si Zdub deschide show-ul lui Emir Kusturica de la Bucuresti


Trupa Zdob si Zdub va deschide concertul pe care Emir Kusturica si grupul il vor sustine pe 10 decembrie , la Sala Palatului, in Bucuresti, anunta Events, organizatorul evenimentului.

Trupa etno-rock Zdob si Zdub s-a format in 1994 in Republica Moldova. De-a lungul timpul trupa a concertat pe numeroase scene din Europa. Grupul a deschis concerte ale unor grupuri mari ca Red Hot Chili Peppers si Rollins Band. Printre marile succese ale grupului se numara “Hardcore moldovenesc”, “Everybody in the casa mare”, “Zdubii bateti tare”, “ Dj Vasile ”.

Formatia Zdob si Zdub a devenit celebra pentru legendarele sale show-uri live. Repertoriul zdubilor nu este altceva decat un mix inseparabil de hardcore si folclor moldovenesc. Atunci cand lucreaza la un nou album, membrii grupului se transforma in adevaraţi etnologi si merg in satele Moldovei in cautarea instrumentelor, melodiilor si a fabulelor folclorice.

Biletele la spectacolul din 10 decembrie pot fi achizitionate prin intermediul site-urilor www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, precum si in magazinele Diverta din Bucuresti si din tara si la casele de bilete ale Salii Palatului, pretul unui bilet fiind de 80 RON /100 RON / 140 RON /180 RON, in functie de categorie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea