Showbiz

#zachary quinto #george gershwin #film #spielberg

Zachary Quinto va fi George Gershwin intr-un film de Spielberg

zachary Quinto, cunoscut pentru rolul lui Spock din pelicula Star Trek, va fi protagonistul unui film biografic regizat de Steven Spielberg. Actorul il va interpreta pe faimosul compozitor american George Gershwin , scrie digitalspy.co.uk.

Noul film va fi produs de DreamWorks si va urmari viata lui Gershwin (Zachary Quinto) si a fratelui sau, Ira, care au realizat mai bine de zece spectacole pe Broadway, cele mai cunoscute fiind "Strike Up The Band", "Funny Face" si "Show Girl".

George Gershwin a decedat in 1937 la doar 38 de ani in urma unei interventii chirurgicale pe creier pentru indepartarea unei tumori. Compozitorul a fost nominalizat postum la premiile Oscar pentru melodia "They Can't Take That Away From Me" de pe coloana sonora a filmului Shall We Dance cu Fred Astaire si Ginger Rogers.

Scenariul a fost scris de Doug Wright, iar biopic -ul este unul dintre cele proiecte cinematografice pe care Steven Spielberg planuieste sa le regizeze anul acesta.

Urmareste trailerul filmului S.F. Star Trek cu Zachary Quinto in rolul lui Spock:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea