Showbiz

#film #adam sandler #bedtime stories #romania #yes man #box office

Yes Man ramane lider in box office-ul romanesc

Comedia Yes man, cu Jim carrey in rolul principal, ramane si saptamana aceasta pe primul loc in box office-ul romanesc.

Yes Man este urmat pe locul doi in clasamentul autohton de pelicula Bedtime Stories, cu Adam Sandler, si filmul de animatie Bolt pe locul trei.

Bedtime Stories
este povestea lui Skeeter (Sandler), un "om bun la toate" care lucreaza intr-un hotel. Cand Wendy, sora lui, are probleme la munca si crede ca va fi data afara, ea il roaga pe Skeeter sa aibe grija de nepotii lui. Intr-o seara inainte de culcare, micutii il roaga pe Skeeter sa le spuna o poveste de culcare. Dar imediat a doua zi, acesta constata ca povestea spusa nepotilor lui devine intr-un mod misterios realitate.

Pe pozitia a patra in box office se afla drama Changeling, cu Angelina Jolie, in regia lui Clint Eastwood, urmata de filmul Australia, cu Hugh Jackman si Nickole Kidman.

Intreg box office-ul romanesc

  1. Yes Man
  2. Bedtime Stories
  3. Bolt
  4. Changeling
  5. Australia
  6. Sex Drive
  7. Zack and Miri Make a Porno
  8. Role Models
  9. The Day the Earth Stood Still
  10. Body of Lies

Urmareste trailerul filmului Yes Man, cu Jim Carrey

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea