Showbiz

#woody allen #fratii cohen #scenarii #premiile wga #nominalizari

Woody Allen si fratii Cohen se bat in scenarii la premiile WGA

Au fost anuntate nominalizarile la premiile oferite de Writers Guild of America/ Sindicatul Scenaristilor Americani , informeaza Variety.

La categoria “cel mai bun scenariu original” concureaza: Woody Allen - Vicky Cristina Barcelona, Ethan si Joel Coen - Burn after Reading, Robert Siegel - The Wrestler, Dustin Lance Black - Milk si Tom McCarthy - The Visitor. Pentru titlul de “cel mai bun scenariu adaptat ” se lupta Slumdog Millionaire, The Curious Case of Benjamin Button, The Dark Knight, Frost/Nixon si Doubt.

Decernarea premiilor oferite de WGA va avea loc pe 7 februarie. Premiile sunt acordate anual de Sindicatul Scenaristilor Americani, in urma voturilor scenaristilor americani de film si televiziune.

Ca si premiile oferite de Sindicatul Regizorilor Americani sau cele acordate de Sindicatul Producatorilor Americani, Writers Guild Awards ofera indicii asupra viitorilor castigatori ai premiilor Oscar.

Urmareste trailerul filmului Slumdog Millionaire, marele castigator al galei de decernare a Globurilor de Aur de anul acesta.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea