Showbiz

#will smith #tom cruise #film

Will Smith planuieste sa faca un film cu Tom Cruise

Will Smith planuieste sa faca un film in care el si bunul sau prieten Tom Cruise sa detina rolurile principale.

Vedeta din Hancock a dezvaluit recent ca incearca de ceva vreme sa gaseasca un proiect potrivit atat pentru el, cat si pentru Cruise, dar pana acum nu s-a ivit nimic interesant. "Eu si Tom trebuie sa lucram impreuna. Cred ca este o idee geniala. Ne-am tot gandit la cateva idei de film, care sa fie suficient de mare pentru amandoi", a spus Smith .

Se stie ca Will Smith este bun prieten cu Tom Cruise si sotia acestuia, Katie Holmes, si petrec mult timp impreuna, iar un film in care cei doi sa tina capul de afis incanta cu siguranta majoritatea producatorilor de la Hollywood, mai ales din perspectiva potentialelor incasari.

Will Smith a mai dezvaluit ca doreste foarte mult sa joace alaturi de starul din There Will Be Blood, actorul irlandez, Daniel Day-Lewis. Este un actor exceptional. Imi doresc sa lucrez cu oameni care sa ma faca sa dau ce am mai bun.

Cel mai recent film al actorului, Hancock, a avut premiera la sfarsitul saptamanii trecute si a devenit imediat un succes de box-office.

 


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea