Showbiz

#will smith #servicii sexuale #barbati #casa de toleranta #hollywood #casnicie

Will Smith a apelat la serviciile sexuale ale unor barbati

Vedetele de la Hollywood au apucaturi si pasiuni dintre cele mai bizare, dar cu atat mai ciudat ni se pare cand aflam si despre cine este vorba. Protagonistul ultimului scandal din cetatea filmului nu este nimeni altul decat binecunoscutul actor Will Smith . Despre el patroana unei case de toleranta din Hollywood spune ca a fost clientul sau fidel timp de mai multi ani.

Nimic neobisnuit pana aici, dar se pare ca Smith i-ar fi solicitat patroanei bordelului de lux si serviciile unor barbati. Evident, vestea a facut repede inconjurul lumii si a ajuns pe prima pagina a ziarelor, socandu-i mai ales pe fanii actorului. Will Smith este cunoscut pentru casnicia sa exemplara cu actrita Jada Pinkett Smith cu care este casatorit de 11 ani si cu care are doi copii, informeaza the Inquisitor.

Patroana localului din Hollywood spune ca Smith i-a cerut discretie maxima. "A vrut sa ii dau asigurari ca voi fi discreta si o data ce l-am convins, mi-a spus ce si-ar dori. Aveam 14 fete si doi baieti care lucrau pentru mine. Mi-a cerut un barbat. Ati fi surprinsi sa aflati cate staruri de la Hollywood au cerut prestatiile barbatilor", a declarat femeia. Oricat de ciudate ar fi gusturile lor, si vedetele sunt oameni, nu?

Urmareste trailerul celui mai recent film al lui Will Smith, Hancock.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea