Showbiz

#will ferrell #comedie #step brothers

Will Ferrell - om cu doua fete intr-o comedie noua

Dupa ce a cochetat cativa ani cu proiectul Two Face, actorul s-a hotarat in sfarsit sa se puna serios pe treaba si sa aduca pe ecrane drama cu accente comice.

Ferrell va juca rolul principal in Two Face: un rasist care dezvolta tulburari de personalitate . Actorul era interesat de scenariu de mai bine de ani, dar proiectul a inceput sa prinda contur de abia anul trecut. Scenariul a fost scris de Vince Gilligan, unul din scenaristii succesului de box-office, Hancock.

Acum producatorii sunt in cautarea unui regizor, iar filmarile sunt programate sa demareze la inceputul anului viitor, inaintea unui alt proiect al lui Will Ferrell, comedia despre Sherlock Holmes , in care actorul va juca alaturi de Sascha Baron Cohen.

Pe Will Ferrell il veti vedea in octombrie pe ecranele din Romania in comedia Step Brothers.

Trailer Step Brothers



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea