Showbiz

#whitney houston #muzica #r&b #soul #alte-genuri #pop

Whitney Houston - in fruntea clasamentului Billboard 200

Whitney Houston este din nou pe val. Cel mai recent material discografic al celebrei cantarete se pozitioneaza pe primul loc in top Billboard 200 , la putin timp dupa lansare, anunta Billboard .com.

„I Look To You”, albumul lansat de Whitney Houston in 2009 dupa 7 ani de pauza, a inregistrat 305.000 de copii vandute la debut, intrand astfel direct pe locul I in top Billboard 200.

Mai mult decat atat, noul material discografic este cotat drept cel mai bine vandut album in 2009 al unei artiste americane, precum si discul cu cele mai multe vanzari in decurs de doar o saptamana.

„Nu-l veti uita niciodata, dupa ce veti asculta acest album”, a precizat Clive Davis, cel care a descoperit-o pe Whitney Houston acum mai bine de 25 ani, referindu-se la noul material discografic al divei.

"Exista pe acest album un cantec intitulat I Didn't Know My Own Strenght, care vorbeste despre viata lui Whitney. Ea a avut momentele ei de cadere, dar nu s-a lasat invinsa"
, a mai adaugat acesta.

„Million Dollar Bill”, „Nothin` But Love”, „Call You Tonight” si „For The Lovers” sunt cateva dintre piesele incluse pe acest album.

Whitney Houston - I Didn`t Know My Own Strenght

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea