Showbiz

#cinema #hollywood #film #wesley snipes

Wesley Snipes se face bodyguard

Wesley Snipes face din nou echipa cu regizorul Abel Ferrara pentru o noua productie de actiune. Pelicula se va intitula „Game of Death”, potrivit Variety.

Game of Death este primul proiect al celor doi de la colaborarea pentru filmul King of New York, aparut pe marile ecrane in 1990.

In pelicula pe care o pregatesc cei doi, Wesley Snipes va intra in pielea bodyguard-ului unui politician, care trebuie sa puna jos cinci dintre cei mai periculosi asasini din lume.

Alaturi de Snipes, in Game of Death vor mai fi distribuiti Zoe Bell si Robert Davi. De scenariu s-a ocupat James Agnew. Saptamana aceasta, in Detroit, s-a dat startul la filmari.

Cel mai recent film care a rulat pe marile ecrane cu Wesley Snipes in rol principal se numeste Marksman (2005). Actorul a mai jucat in cateva productii precum Chaos (2006), The Contractor (2007) sau The Art of War II: The Betrayal (2008), insa acestea au ajuns direct pe DVD.

Urmareste trailer-ul filmului The Art of War I cu Wesley Snipes in rol principal:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea