Showbiz

#proces #century #fox #watchmen #judecată #warner bros.

Warner Bros nu renunta la Watchmen

Studiourile 20th Century Fox si Warner Bros . raman in razboi pentru productia , iar cei de la Warner sustin ca nu vor muta data lansarii , care este programata pe 6 martie 2009, informeaza variety.com.

Judecatorul Gary Allen Feess a hotarat saptamana trecuta ca studiourile Fox detin drepturile de autor ale filmului si ca acest lucru le ofera cel putin dreptul de a distribui filmul Watchmen.

Fees a mai precizat ca in 20 ianuarie, data cand este programata noua infatisare, se vor rezolva si restul problemelor.

Cei de la Warner Bros. au abordat un ton combativ la aflarea deciziei si au anuntat ca inca nu vor renunta la gandul de a castiga progesul.

"Respectam dar contrazicem decizia judecatorului si vom apela la toate optiunile pe care le avem pentru a castiga", a declarat un purtator de cuvand al companiei Warner.

Pe cealata parte, Fox a iesit in fata cu un raspuns masurat, spunand, "Suntem multumiti de recunostinta drepturilor noastre in decizia judecatorului".

Urmareste trailerul filmului Watchmen

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea