Showbiz

Wanted - cel mai vizionat film din Romania

Asa cum era de asteptat, filmul de actiune Wanted, care a avut premiera la sfarsitul saptamanii trecute a ocupat locul intai in topul incasarilor in weekend-ul 27-29 iunie.

Wanted, cu Angelina Jolie si James McAvoy, spune povestea unui tanar contabil a carui viata este data peste cap atunci cand este recrutat de o organizatie de asasini si antrenat pentru a deveni unul dintre cei mai buni. Pelicula a fost urmata de lungmetrajul Sex and the City: The Movie, clasat pe locul al doilea in box-office, iar pe pozitia a treia a ajuns filmul fantasy Cronicile din Narnia: Printul Caspian.

Comedia romantica Mariaj de Vegas, cu Cameron Diaz si Ashton Kutcher a ocupat locul al patrulea, iar filmul SF Incredibilul Hulk, cu Edward Norton si Liv Tyler a coborat pe pozitia a cincea.

Cealalta premiera a weekend-ului trecut, drama Intoarcere in Tibet/Dreaming Lhasa, s-a clasat de abia pe locul al 12-lea. Pelicula spune povestea unei regizoare tibetane stabilite la New York, care ajunge la Dharamsala, resedinta de exil a lui Dalai Lama , situata in nordul Indiei, in scopul de a realiza un documentar despre prizonierii politici evadati din Tibet.

Trailer Wanted



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea