Showbiz

#disney #pixar #lansare dvd #wall-e

Wall-E va convoaca la reciclare

Sambata, 20 decembrie 2008 , la ora 12:00, in magazinul Media Galaxy Orhideea, se lanseaza pe DVD Wall-E, povestea celui mai harnic si ecologist robotel din cati  s-au vazut. Ii vor fi alaturi prietenii de la Ziua Verde, campanie de reciclare a DEEE-urilor, becurilor economice, inclusiv tuburi si neoane fluorescente, si impreuna vor da tonul mega-campaniei de reciclare si primenire ante-craciuneasca.

Wall-E ne invita sa-l cunoastem si sa invatam impreuna lectia cu reciclatul: astfel, sambata, 20 decembrie 2008, la ora 12.00, adu cu tine la lansarea Wall-E din magazinul Media Galaxy Orhideea un deseu electronic , electrocasnic, un bec economic sau un neon ars, depune-l in recipientele oferite de Ziua Verde si vei putea castiga premii constand in acumulatori. De ce sa reciclam? Pentru a nu fi nevoiti sa plecam in cosmos fiindca nu s-ar mai putea trai pe Terra, asa cum se intampla in Wall-E.

Wall-E este acum disponibil pe DVD, la un pret recomandat de 54,9 lei. Printre materialele-bonus se numara Burn-E (robotelul obsedat de curatenie) si Presto, doua scurt-metraje de animatie care vor face deliciul copiilor, scene eliminate la montaj, un scurt documentar in care legendarul sound designer Ben Burtt ne dezvaluie cum a creat sunetele robotilor, comentariul regizorului Andrew Stanton si multe altele.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro 

Urmareste trailerul filmului Wall-E

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea