Showbiz

#r&b #ally mcbeal #concert #album #muzica #vonda shepard #alte-genuri #pop

Vonda Shepard se descotoroseste de stilul Ally McBeal

Cantareata Vonda Shepard a lansat  un nou album pe 14 noiembrie 2008 .

Noul LP este total diferit de stilul abordat pana acum. In piesele incluse pe acest disc se regasesc influente de R&B si pop rock. Artista a lasat deoparte astfel stilul abordat pe vremea cand petrecea serile alaturi de Ally McBeal, in celebrul bar al avocatilor din New York.

De altfel, serialul „Ally McBeal” a fost rampa de lansare a lui Shepard in domeniul show-biz-ului. De altfel aceasta pelicula, care a cucerit milioane de telespectatori din intreaga lume, intr-un timp record, a marcat in istorie sfarsitul epocii feministe.

Pe fondul acestui succes, Vonda Shepard si-a castigat renumele la nivel mondial si a vandut peste 12 milioane de albume.

Scos pe piata la sase ani dupa inregistrarile din studio pentru "Ally McBeal", ultimul album intitulat "From the Sun" este de departe cea mai buna compozitie a cantaretei new yorkeze produsa in colaborare cu Mitchell Froom, renumit producator si artist.

Artista va incepe turneul european de promovare a albumului la inceputul lui 2009. Cu aceasta ocazia, Vonda va ajunge si la Bucuresti. Aceasta va sustine un concert pe 18 februarie la Sala Palatului din capitala. Biletele de 80, 100, 130 si 160 de lei sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, precum si online, pe www.bilete.ro, www.blt.ro, www.ticketpoint si www.myticket.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea