Showbiz

#alte-genuri #soul #vonda shepard #concert #14 noiembrie 2008 #sala palatului #bucuresti

Vonda Shepard o aduce pe Ally McBeal in Romania


Cantareata va concerta in data 18 februarie, la din Bucuresti, in cadrul turneului european de promovare al noului sau album, intitulat " " , anunta Fundatia Artmania, organizatorii concertului . Este pentru prima data cand artista concerteaza in Romania.

Biletele pentru concert se gasesc in reteaua magazinelor Diverta si online pe , , Randy Newman). Acesta descrie albumul ca fiind “muzica soul a timpurilor noastre”, piesele fiind sustine de o linie vocala inspirata din blues si soul.

Vonda a colaborat pentru acest album cu nume sonore din lumea muzicii: chitaristul James Ralston ( Tina Turner ), basistul Jim Hanson ( Johnny Cash , Bruce Springsteen ) si bateristul Matt Chamberlain ( David Bowie , Tori Amos, John Mayer).

“From the Sun” va fi lansat in Europa in data de 14 noiembrie , artista urmand sa isi inceapa turneul european de promovare la inceputul anului 2009.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea