Showbiz

#duet #o-la-la #emisiune #muzica #concert #album #videoclip #andra #alte-genuri #pop

"Vointa de femeie", noul videoclip semnat Andra

 
Andra a terminat ieri filmarile pentru noul videoclip al piesei „Vointa de femeie”, compusa de Adrian Cristescu.

Clipul a fost regizat de Petre Nastase , filmarile desfasurandu-se in studiourile Kentaurus din localitatea Stefanesti, pe parcursul a cateva ore.

Andra a facut de curand un duet cu artistul Aurelian Temisan. Evenimentul a avut loc in cadrul emisiunii „O-la la” de pe Pro Tv. Cei doi artisti au interpretat o piesa clasica din repertoriul lui Elton John.

“ O-la-la ” este o emisiune cu care Andra si-a facut debutul in calitate de prezentatoare TV. Chiar daca emisiunea se bucura de un real succes, Andra nu intentioneaza sa renunte la cariera muzicala in favoare celei de televiziune.

De altfel, Andra are un program extrem de incarcat in aceasta perioada. Vedeta va sustine o serie de concerte in tara. Andra si-a lansat in aceasta toamna si un al 2-lea album de muzica populara intitulat “Album de familie”. Este cea de-a doua colaborare a artistei cu fratele sau, Sandel Mihai. In plus, pe acest album canta si sotia lui Sandel, Aurora Mihai.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea