Showbiz

#alte-genuri #world music #viorica si ionita din clejani #concert #goran bregovic

Viorica si Ionita din Clejani deschid concertul lui Bregovic de la Bucuresti

viorica si ionita din clejani sunt invitatii speciali ai lui Goran Bregovic , in cadrul concertului pe care acesta il va sustine alaturi de Wedding and Funeral Orchestra, pe 20 mai la Bucuresti. Spectacolul va avea loc la Zona Arena si va incepe de la ora 19.30.

Goran Bregovic si-a inceput cariera muzicala la varsta de 16 ani, infiintand trupa Bijelo Dugme. Dupa 15 ani de turnee maraton alaturi de Bijelo Dugme, artistul a decis ca este momentul schimbarii si s-a retras pentru a scrie muzica de film : Vremea tiganilor, Arizona Dream, Train de Vie si multe altele.

Din 1995, fara sa abandoneze muzica de film si de teatru, Goran Bregovic si-a construit o noua cariera interpretativa, alaturi de Wedding and Funeral Orchestra. Orchestra sa de nunti si inmormantari este compusa din suflatori tigani, voci traditionale bulgaresti, chitara electrica , percutie traditionala, coarde si cor bisericesc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea