Showbiz

#vince vaughn #poker #alcool #drama #film

Vince Vaughn - pasionat de poker si alcool

Fostul iubit al lui Jennifer Aniston, actorul Vince Vaughn va fi protagonistul dramei Sunny and 68, despre un jucator de poker decazut, informeaza Variety.

Filmul spune povestea unui jucator din circuitul profesionist de poker a carui pasiune pentru alcool ii ruineaza cariera in direct pe postul national de televiziune. Distrus din punct de vedere profesional si cu datorii de peste jumatate de milion de dolari catre agentii de pariuri, acesta se intoarce acasa la New York dupa o absenta de 20 de ani pentru a lua bani de la mama sa.

Insa aici are parte de alte dezastre: mama este bolnava de cancer si in plus, are grija de o fetita de 5, care este, de fapt, copilul personajului interpretat de Vince Vaughn.

“Este o poveste despre trei generatii de femei care il invata pe protagonist sa fie barbat”, a explicat regizorul Gavin O’Connor. Scenariul dramei cu accente comice a fost scris in colaborare de regizorul Gavin O’Connor si Anthony Tambakis. Filmarile la Sunny and 68 nu vor incepe insa mai devreme de februarie 2010.

Urmareste trailerul filmului Into the Wild in care joaca Vince Vaughn.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea