Showbiz

#continuare #sf #fast&furious #chronicles of riddick #vin diesel

Vin Diesel revine cu Riddick

Actorul american, Vin Diesel, specializat in filme de actiune , revine in forta pe ecrane intr-o noua productie din seria Fast and Furious , dar si in doua continuari ale nu mai putin faimosului , anunta MTV.com.

Actorul a declarat ca regizorul si scenaristul David Twohy lucreaza deja la scenariile pentru inca doua filme cu protagonistul Riddick. Cele doua filme vor fi realizate simultan, asemeni trilogiei Stapanul Inelelor.

The Chronicles of Riddick spune povestea unui criminal periculos, interpretat de Vin Diesel, care ajunge pe planeta Helion Prime si trebuie sa lupte impotriva imperiului Necromonger care planuieste sa ucida sau sa converteasca toti oamenii din univers. In cel de-al treilea film al seriei Riddick, vom avea, se pare, de-a face cu un Underverse, iar in cel de-al patrulea film, eroul se va intoarce pe planeta sa de bastina, Furya.

Vin Diesel va putea fi vazut in curand si in cinematografele noastre in SF-ul Babylon A.D., iar in 2009 vom avea parte de Fast&Furious 4.

Urmareste trailerul filmului Babylon A.D.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea