Showbiz

#batman #franciza #christopher nolan #the dark knight

Viitorul nu suna bine pentru Batman

Regizorul noii serii Batman, britanicul Christopher Nolan este foarte sceptic in ceea ce priveste soarta celei de-a treia parti a francizei pentru ca un nou film va fi foarte dificil de facut, mai ales dupa succesul lui Batman Begins si The Dark Knight , informeaza FemaleFirst.

Nolan nu stie daca va regiza un Batman cu numarul trei, deoarece nu crede ca acesta se va ridica la inaltimea peliculelor precedente. “La un nivel superficial imi pun intrebarea: cate filme de acest gen au avut succes? In acelasi timp, odata cu cel de-al doilea film al seriei am avut parte de o provocare, sa facem o continuare mai buna decat primul film si am reusit”, a spus regizorul intr-un interviu acordat cotidianului Los Angeles Times.

Totusi, .

The Dark Knight, partea a doua a noii serii Batman a obtinut incasari de aproape 1 miliard de dolari, fiind cel mai de succes film al anului 2008.

Urmareste trailerul filmului The Dark Knight.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea