Showbiz

#viggo mortensen #amy adams #on the road

Viggo Mortensen si Amy Adams - in ecranizarea romanului On the Road

Amy Adams si Viggo Mortensen au semnat pentru a juca in ecranizarea celebrului roman de Jack Kerouac, On the Road, scrie digitalspy.co.uk.

Cei doi actori se alatura astfel unei distributii formate din Garrett Hedlund, Sam Riley, Kristen Stewart si Kirsten Dunst.

Viggo Mortensen va intra in pielea lui Old Bull Lee, personaj bazat, se pare, pe scriitorul William S. Burroughs, iar Adams va fi Jane, sotia lui Lee.

Regia ii apartine lui Walter Salles, iar scenariul va fi adaptat dupa romanul lui Kerouac de Jose Rivera (Motorcycle Diaries). On the Road va ajunge in cinematografele din SUA candva prin 2011.

Pe Amy Adams o vom vedea in toamna in drama The Fighter, iar in 2011 actrita va incepe filmarile la biografia lui Janis Joplin .

Viggo Mortensen lucreaza in aceasta perioada la drama de epoca A Dangerous Method in care il interpreteaza pe Sigmund Freud .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea