Showbiz

#muzica #relatii #sex #gay #homosexual #controversa #videoclip #boyzone #pop

Videoclip gay cu Boyzone

 
Baietii de la Boyzone au filmat un nou videoclip . Acesta se intituleaza „Better” si are in centrul atentiei un cuplu gay format din Stephen Gately si un actor, o premiera in domeniu de altfel.

Conform BBC, este pentru prima data cand membrul unei formatii masculine isi manifesta inclinatiile homosexuale intr-un videoclip.

Cantaretul nu a dat atentie prea mare clipului "Better". Acesta a declarat pentru BBC ca nu considera ca videoclipul este „mare scofala”.

„Cred ca e doar un videoclip frumos si cred ca se potriveste de minune cu piesa. Sper ca acest clip sa aiba reactii bune si pozitive peste tot”, a adaugat Stephen Gately pentru BBC.

In timp ce colegii sai de trupa sunt implicat in relatii cu femei, Gately este cuplat cu un barbat. Acesta a marturisit public in urma cu ceva ani ca este homosexual.

„Am recunoscut in 1999 (n.r. ca este gay) si a fost un mare scandal la acea vreme. Nu cred ca puteam face videoclipul fara sa am un barbat”, a spus acesta. „Cred ca e important sa fiu sincer cu mine insumi” a incheiat Stephen Gately pentru BBC.

Avand in vedere acest fapt, ideea de a aduce un cuplu gay in noul videoclip a fost imbratisata de toti ceilalti membri Boyzone, desi se punea problema ca doar partenerele baietilor sa fie celebritati.

Boyzone este o trupa de baieti care a cunoscut celebritatea inca din anii `90. Desi pe parcursul acestor ani, cei 5 membri ai formatiei s-au despartit si s-au reunit, acestia au reusit sa mentina grupul unit si sa ramana pe pozitii pe harta muzicala internationala. Pana in prezent, Boyzone a vandut aproximativ 20 milioane de albume in toata lumea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea