Showbiz

#film #documentar #barack obama

Viata mamei lui Obama transpusa pe marile ecrane

Mama lui Barack Obama va fi subiect de film. Aloe Entertainment, IMG si Schroeder-Ptacek Prods. vor sa aduca in atentia publicului viata mamei presedintelui Statelor Unite, potrivit Hollywood Reporter.

Astfel, documentarul Stanley Ann Dunham : A Most Generous Spirit va spune povestea lui Ann Dunham si modul in care aceasta l-a crescut pe Barack in Hawaii si Indonezia . De regia acestui film se va ocupa Charles Burnett.

Nascut dintr-un tata kenyan, Barack Hussein Obama Sr. si o mama americanca, Ann Dunham Stanley, Obama a petrecut o buna parte din copilarie in Honolulu, Hawaii. Cand avea 6 ani, actualul presedinte al SUA se pare ca a locuit in Jakarta , alaturi de mama sa si tatal vitreg, un indonezian. Asta s-a intamplat pana cand a implinit 10 ani .

La inceputul anului viitor, se va da startul pentru filmarile la Stanley Ann Dunham: A Most Generous Spirit. Locatiile alese sunt Indonezia, Hawaii si Washington.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea