Showbiz

#the beatles #nowhere boy #film biografic #john lennon

Viata lui John Lennon va fi ecranizata

Povestea vietii lui , celebrul membru al legendarei , se indreapta cu pasi mari spre marele ecran intr-un film biografic care se va intitula , informeaza hollywoodreporter.com.

Nowhere Boy va fi regizat de artistul vizual Sam Taylor-Wood dupa un scenariu de Matt Greenhalgh (Control). Povestea filmului va urmari destinul lui Lennon din copilarie si pana la statutul de vedeta internationala. Filmarile vor avea loc in orasul natal al lui John Lennon si locul nasterii trupei Beatles, Liverpool.

Scenariul lui Greenhalgh va contine detalii despre copilaria si adolescenta singuraticului Lennon, precum si despre modul in care viata sa a fost influentata de femeile pe care le-a cunoscut, incepand cu mama si matusa sa. Filmul va vorbi despre pasiunea lui Lennon pentru muzica, arta si despre prietenia sa cu Paul McCartney.

Deocamdata nu a fost desemnata distributia peliculei si nici nu a fost stabilita data de lansare.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea