Showbiz

#titanic #james cameron #avatar #trailer

Vezi primul trailer al filmului Avatar

In sfarsit, primele imagini ale celui mai nou film semnat James Cameron – Avatar – au fost puse la dispozitie publicului prin lansarea primului teaser trailer.

Trailer-ul ni-l prezinta pe Jake Sully, personajul interpretat de Sam Worthington, si avatarul sau, cum arata planeta Pandora si pe Na’vi – creaturile inalte de trei metri ce populeaza planeta.

Plimband privitorii printr-o lume noua, dincolo de imaginatia lor, povestea filului urmareste un erou reticent intr-o calatorie de mantuire si descoperire. Jake Sully este trimis sa infiinteze o colonie umana pe o planeta indepartata numita Pandora. Scopul acestei baze este de a extrage si de a folosi cat mai multe dintre resursele minerale foarte numeroase ale planetei.

Dupa o serie de evenimente ce arata cu adevarat cine e de partea dreptatii, Jake ajunge sa se lupte alaturi de rasa bastinasilor Na'vi chiar impotriva oamenilor. Bastinasii au o proprietate foarte interesanta, de aici venind si numele filmului.

James Cameron (Titanic) s-a gandit pentru prima oara la acest film acum 14 ani, insa productia propriu-zisa a demarat de-abia anul trecut, folosindu-se camere de filmat construite chiar de catre Cameron.

Urmareste trailerul filmului Avatar, regizat de James Cameron


loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.