Showbiz

#vedetele #gala premiilor gopo #dacia duster

Vedetele vin la Gala Premiilor Gopo cu Dacia Duster

Duster ruleaza in premiera mondiala pe sosele luni 29 martie, cu ocazia Galei Premiilor , care va avea loc la Palatul Parlamentului. Un 4x4 veritabil pentru a 4-a Gala a Premiilor Industriei de Film din Romania.

Duster, cel mai recent model din gama Dacia, isi face aparitia pentru prima oara pe sosele, in seara zilei de luni, 29 martie 2010, pentru a aduce la covorul rosu de la Palatul Parlamentului cei mai importanti invitati ai celei de-a patra editii a Galei Premiilor Gopo – Premiile Industriei de film din Romania.

Dacia este, pentru al treilea an consecutiv, unul dintre cei mai importanti sustinatori ai Galei Premiilor Gopo. In acest an, Dacia pune la dispozitia celui mai prestigios eveniment dedicat cinematografiei autohtone o flota de 8 vehicule Duster. Personalitati din lumea filmului romanesc, actori, producatori si regizori, vor fi primii pasageri transportati in acest 4x4 robust si spatios.

, la care sunt asteptati 800 de invitati, va fi transmisa in direct de de la Palatul Parlamentului – Sala Unirii, luni, 29 martie, incepand cu ora 21:10. Sosirea masinilor Duster la covorul rosu va putea fi urmarita live online incepand cu ora 19:30, accesand site-urile www.premiilegopo.ro sau www.tvr.ro. Fragmente din Gala vor putea fi urmarite pe ecranele Cocor Media Channel, care vor prelua live, pe tot parcursul serii, momente importante care vor ajunge in fata bucurestenilor aflati pe una dintre arterele principale ale Capitalei. Radio Romania Cultural va prelua de asemenea in transmisiune directa Gala Premiilor Gopo , incepand cu ora 21:00.       

Asocierea pentru al treilea an consecutiv dintre Gala Premiilor Gopo si automobilul national este naturala, intrucat Dacia incurajeaza filmul romanesc.

„Suntem mandri ca Gala Premiilor Gopo – Premiile Industriei de Film din Romania are Dacia, primul , ca partener principal. In 2008 am mers cu Logan, in 2009 cu Sandero, in 2010 cu Duster. Un 4x4 veritabil pentru a 4-a editie a Galei. Ne bucuram sa ne plimbam oaspetii cu , asa cum la Festivalul de la Cannes se intampla cu Renault. Premiem valorile industriei de film din tara noastra, care au mult succes si in strainatate, in parteneriat cu o valoare certa a industriei si exporturilor romanesti, Dacia”, a spus Tudor Giurgiu, presedintele APFR.

Cea de-a patra editie a Galei Premiilor Gopo - Premiile Industriei de Film din Romania - va avea loc pe 29 martie 2010 la Palatul Parlamentului - Sala Unirii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea