Showbiz

#twilight #continuare #sequel #new moon #vanessa hudgens #high school musical

Vanessa Hudgens, posibila aparitie in New Moon

Actrita Vanessa Hudgens , cunoscuta pentru rolul sau din seria High School Musical, ar putea juca in sequel-ul filmului Twilight – New Moon, scrie femalefirst.co.uk.

Conform zvonurilor aparute in ultima vreme, Vanessa Hudgens a participat deja la o auditie pentru rolul varcolacei Leah Clearwater.

Actrita Ashley Greene , care o interpreteaza pe Alice Cullen in Twilight, crede ca Hudgens ar fi o alegere perfecta pentru acest rol: “Cred ca este grozava.” Greene a mai declarat pentru Mtv ca scenariul peliculei New Mon, care va fi regizata de Chris Weitz, va fi rescris cu putin timp inainte ca filmarile sa inceapa.

New Moon va fi a doua parte seriei scrisa de Stephenie Meyer si ii va readuce pe Robert Pattinson si pe Kristen Stewart in rolurile celor doi indragostiti.

Twilight, care a incasat peste 280 de milioane de dolari in intreaga lume, este o poveste moderna despre dragostea dintre un vampir si o fata obisnuita. Bella Swan a fost dintotdeauna diferita, mai retrasa si cam nepasatoare in ceea ce priveste preocuparile normale ale fetelor de varsta ei.

Liceana il intalneste pe Edward Cullen la noua ei scoala din Washington si intre cei doi se aprinde scanteia unei frumoase povesti de dragoste.

Edward poseda niste abilitati iesite din comun si nu a mai imbatranit din 1918. Insa cu cat cei doi devin mai apropiati cu atat este mai greu pentru Edward sa reziste impulsului de a nu o trasnforma pe Bella in victima.

Urmareste trailerul filmului Twilight

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea