Showbiz

#jean claude van damme #actor #scandal #hollywood #cinema

Van Damme surprins in timp ce face sex salbatic cu o romanca

Celebrul actor belgian Jean Claude Van Damme este implicat intr-un scandal sexual alaturi de o tanara romanca . Sau cel putin asta reiese din ziarul Click!, care sustine ca a intrat in posesia unor fotografii ce il prezinta pe star in ipostaze umilitoare si scandaloase.

Se pare ca actorul ar fi fost filmat cu ceva timp in urma, in timp ce facea sex salbatic alaturi de o romanca in varsta de 23 ani, a carei identitate nu a fost dezvaluita. In filmulet, actorul apare in ipostaze mai mult decat umilitoare: sodomizat, palmuit si tinut in lesa de catre frumoasa bruneta, potrivit ziarului Click!.

Jean Claude Van DammeDupa ce s-a imbatat si s-a drogat la o petrecere exclusivista, actorul a ajuns cu romanca intr-o camera de hotel din Belgia. Aici, femeia a facut sex cu actorul, si nu asa orisicum, ci agresiv, legandu-l de gat, bagandu-i degetele in gura si niste vibratoare in anus . Se pare ca romanca a tinut sa pastreze in amitire evenimentele petrecute in respectiva camera si l-ar fi filmat pe actor in aceste ipostaze compromitatoare.

Daca e adevarat sau nu, nu se stie sigur, avand in vedere ca tanara femeie nu doreste sub nicio forma sa dea publicitatii materialele video pe care sustine ca le are. Insa, interesant este faptul ca Van Damme nu se afla la primul scandal legat de Romania. In 2005, cand ne-a vizitat tara, aflat intr-o stare de ebrietate avansata, actorul s-ar fi luat la bataie cu niste rromi in fata unui club bucurestean. Era foarte aproape de a fi linsat de acestia, daca nu apareau politistii comunitari, aflati prin zona, ca sa-l salveze.

sursa foto : Click!

Urmareste trailer-ul filmului JCVD, cea mai recenta productie a lui Jean Claude Van Damme:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea