Showbiz

#rock #camioane #ac/dc #vama

Vamesii romani au cerut spaga trupei AC/DC

Camioanele celor de AC/DC au avut de furca cu vamesii romani, conform informatiilor aparute pe blogul jurnalistului Andrei Ciurcanu.

Potrivit unor surse din Ministerul Transporturilor si din Compania Nationala de Autostrazi citate de Ciurcanu, angajati ai Vamei Nadlac au solicitat mita soferilor camioanelor ce transportau echipamentul folosit de trupa rovinieta pe ziua respectiva, ci si cele din zilele anterioare. “Evident ca acestia nu au putut prezenta aceste documente pentru ca nu le mai aveau, nemaifiind valabile”, au declarat sursele.

De aici au intrat in actiune vamesii de la Nadlac, care au lasat camioanele sa treaca doar dupa ce au achitat “o mica atentie”. Potrivit blogului lui Andrei Ciurcanu, initial s-a cerut o spaga de 14.500 de euro pentru toate cele 29 de camioane cu echipament. Soferii insa au negociat la sange, reusind sa scape mai ieftin, cu doar 1500-2000 de euro.

Dupa ce au parasit teritoriul Romaniei, camioanele celor de la AC/DC au ajuns la Udine (Italia), unde AC/DC au concertat pe 19 mai .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea