Showbiz

#ethan hunt #agent #tom cruise #mission:impossible 4

Va mai fi Tom Cruise agentul Ethan Hunt in M:I 4?

Paramount Pictures si regizorul Brad Bird cauta tineri actori pentru a juca alaturi de Tom Cruise in cel de-al 4-lea film al seriei Mission: Impossible 4, scrie The Wrap.

Kevin Zegers (Frozen), Christopher Egan (Letters to Juliet) si Anthony Mackie (The Hurt Locker) au dat deja probe pentru noul M:I 4, dar nu se stie daca cei trei concureaza pentru acelasi rol (cu posibilitatea de a-l inlocui pe Cruise) sau pentru parituri diferite.

Recent au circulat zvonuri ca Paramount a decis rescrierea scenariului, astfel incat noua poveste sa include un agent tanar pe care Tom Cruise sa-l instruiasca in munca de agent secret .

Desi initial filmul a fost anuntat ca primul lungmetraj dintr-o noua serie, Tom Cruise a semnat apoi cu Paramount pentru rolul lui Ethan Hunt, astfel ca M:I 4 a devenit o alta continuare, insa cu perspectiva de a continua franciza.

J.J. Abrams a dezvoltat deja o idee “foarte cool” pentru cel de-al 4-lea film, dar povestea ar putea fi extinsa cu alte continuari. Deocamdata la scenariul lui Mission: Impossible 4 lucreaza Josh Applebaum si Andre Nemec. Filmul va fi lansat pe 16 decembrie 2011 .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea