Showbiz

#wolverine #x men #hugh jackman #film #cinema

Urmatorul Wolverine se va desfasura in Japonia

Hugh Jackman a anuntat in cadrul premiilor " Teen Choice Award" decernate de MTV ca pregatirile pentru urmatorul film din seria "X-Men" sunt destul de avansate, informeaza presa americana.

Producatorii peliculei anuntasera in urma cu cateva luni ca personajele din va fi alcatuit din patru mini benzi desenate realizate de in 1982, in colbarorare cu Chris Claremont.

Si acest episodĀ  este tot un fel de intoarcere la origini a eroului principalal, insa de data aceasta Wolverine va ajunge in Japonia datorita unui maestru ninja care va fi fermecat de puterile sale. Aici va invata numeroase tehnici de lupta asiatice si se va indragosti de localnica Itsu (numele inseamna "pace") careia ii va naste un copil.

Fiul lui Wolverine se va numi Daken si va deveni unul dintre principalele personaje ale unei alte serii de comics.

"Acesta este filmul pe care mi l-am dorit de la inceput. Cred ca fanii au iubit mini-seria, aceasta este oricum una dintre favoritele mele si reprezinta directia in care vreau sa mergem", a marturist Hugh Jackman.

Urmareste trailerul filmului X-Men Origins: Wolverine - 2009 .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea