Showbiz

#up in the air #bun #film #2009 #jason reitman #george clooney

Up in the Air - cel mai bun film al anului 2009

Up in the Air a fost desemnat drept cel mai bun film al anului 2009 la gala premiilor acordate de National Board of Review, informeaza Reuters.

Filmul regizat de Jason Reitman spune povestea unui corporatist interpretat de George Clooney, care calatoreste prin lume avand misiunea de a concedia angajatii de care vor sa scape marile companii multinationale. Acesta ajunge insa intr-un punct in care trebuie sa-si analizeze propria viata.

Prestatia din Up in the Air i-a adus lui Clooney premiul pentru " cel mai bun actor " in cadrul aceleiasi gale, distinctie impartita cu Morgan Freeman pentru rolul lui Nelson Mandela din productia Invictus.

Anna Kendrick, cunoscuta mai ales rolului din seria Twilight, a castigat premiul pentru " cea mai buna actrita in rol secundar" pentru rolul din Up in the Air. Premiul pentru "cea mai buna actrita in rol principal" a fost castigat de Carey Mulligan pentru An Education, in timp ce Woody Harrelson a fost recompensat pentru performanta actoriceasca din The Messanger cu premiul pentru "cel mai bun actor in rol secundar".

Up in the Air a mai fost premiat si pentru "cel mai bun scenariu adaptat".

Premiile acordate de National Board of Review dechid sezonul distinctiilor care preced Oscarurile si au un rol important; de-alungul timpului filmele premiate de NBR au castigat si statueta acordata de Academia Americane de Film.

Urmareste trailerul filmului Up in the Air:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea