Showbiz

#underworld 3 #rise of hte lycans #rhona mitra #michael sheen #new in town #push #box office

Underworld 3: Lycanii se ridica in box office

Prequel-ul Underworld : Rise of the Lycans, cu Rhona Mitra si Michael Shenn , a intrat pe prima pozitie in box office -ul romanesc.

Povestea din Rise of the Lycans urmareste razboiul vechi de sute de ani dintre vampirii aristocrati si varcolaci sclavi. Candva in Evul Mediu, un tanar Lycan pe nume Lucian devine conducatorul varcolacilor si se razvrateste impotriva lui Viktor, regele vampir care ii facuse sclavi. Lucian este ajutat in lupta de catre iubita sa Sonja.

Pe locul doi in clasamentul romanesc se afla comedia New in Town, urmata de thriller-ul de actiune Push, cu Chris Evans si Dakota Fanning.

Cel de-al doilea film cu Kate Winslet si Leonardo DiCaprio, Revolutionary Road, a intrat in box office pe locul patru, in timp ce pe cinci a coboat drama de razboi a lui Tom Cruise, Valkyrie.

Intreg box office-ul romanesc

  1. Underworld: Rise of the Lycans
  2. New in Town
  3. Push
  4. Revolutionary Road
  5. Valkyrie
  6. Twilight
  7. Yes Man
  8. Bolt
  9. Transporter 3
  10. Bedtime Stories

Urmareste trailerul filmului Underworld: Rise of the Lycans



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea