Showbiz

#james cameron #cere ajutorul #trib indian

Un trib indian ii cere ajutorul lui James Cameron

Uneori, intr-adevar, viata bate filmul. Este si cazul unui trib din estul Indiei care ii solicita ajutorul lui James Cameron intr-un conflict foarte asemanator celui din filmul Avatar .

Potrivit site-ului Scifi Wire, membrii tribului indian Dongria Kondh ii cer sprijinul lui Cameron pentru a-i ajuta sa opreasca o companie miniera sa deschida o mina de bauxita pe muntele lor sacru. Situatia este similara celei din Avatar, in care populatia Na’vi incearca sa-i impiedice pe oameni sa sape o mina sub “arborele casa” ce ar urma sa fie distrus in proces.

Iar daca Na’vi au pus mana pe arcuri si sageti si au pornit la lupta, indienii au apelat la publicitate pentru a-si face auzita problema. Astfel, au plasat o reclama in paginile faimoasei reviste de showbiz, Variety.

“Avatar este fantezie ...dar si realitate.Tribul Dongria Kondh din India se lupta sa-si apere pamantul de o companie miniera care vrea cu orice pret sa le distruga muntele sacru. Va rugam sa-i ajutati pe cei din tribul Dongria”, spune reclama.

Deocamdata, James Cameron nu a raspuns apelului lansat de tribul Dongria. Probabil cineastul nu este atat de preocupat de ecologie , iar Avatar, cu toate mesajele lui pozitive, ramane, totusi, doar un film.

Urmareste trailerul filmului Avatar:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea